همدان نامه

همدان پایتخت تاریخ وتمدن

عضو هيات رئيسه كميسيون بهداشت و درمان خبر داد

 راه هاي مقابله با پديده زيرميزي در حوزه پزشكي در كميسيون بهداشت

احمد آريايي‌نژاد، نماينده مردم ملاير و عضو هيات رئيسه كميسيون بهداشت و درمان در مورد جلسه روز گذشته كميسيون بهداشت و درمان گفت: دستور اين جلسه بررسي پديده زيرميزي از يك نگاه جديد بود كه قرار شد وزارت‌ بهداشت براي اين مقابله با اين مساله طرح‌هاي پخته‌تري را مطرح كند. وي در مورد ساير موارد مطرح شده در جلسه كميسيون بهداشت گفت: سطح‌بندي خدمات باليني پزشكي دستور ديگر اين جلسه بود كه مسئولان حاضر در جلسه و اعضاء در مورد آن توضيحات مختلفي را ارائه دادند.آريايي‌نژاد در پايان اظهار اميدواري كرد كه توضيحات ارائه شده در مورد مقابله با پديده زيرميزي و سطح‌بندي خدمات باليني پزشكي جنبه عملياتي به خود بگيرد./ایسنا

+ نوشته شده در  یک شنبه 9 مهر 1391برچسب:,ساعت 19:57  توسط محمد گلزار 

احمد آریایی نماینده ملایر:

ابراز نگراني كميسيون بهداشت از نحوه نظارت بر سلامت مواد غذايي و دارو

 عضو كميسيون بهداشت مجلس گفت: كميسيون بهداشت نگران سلب مسووليت از وزارت بهداشت و درمان آموزش پزشكي  در مورد نظارت و غذا و دارو است.

 


ادامه مطلب
+ نوشته شده در  یک شنبه 9 مهر 1391برچسب:,ساعت 19:34  توسط محمد گلزار 

اولين جلسه مجمع نمايندگان استان با استاندار جديد برگزار شد

به گزارش همدان پرس؛امير خجسته نماینده همدان وفامنین اظهار داشت: نشست مجمع نمايندگان با استاندار با هدف بررسي مسائل جاري استان، هماهنگي و برنامه ريزي  مسائل کلان استان برگزار شد.
خجسته تصريح کرد: اين هماهنگي و انسجام به نفع استان بوده و برکات زيادي را خواهد داشت.
وي در بخش ديگري از سخنان خود گفت: ما به ‌عنوان نمايندگان بدانيم که در جايي حق مردم است، از آن کوتاه نخواهيم آمد و به وظايف نمايندگي بر اساس اصل 67 قانون اساسي عمل خواهيم کرد.
رييس کميسيون شوراها و امور داخلي کشور با بيان اينکه مجمع نمايندگان استان همدان مجمعي همدل و هماهنگ هستند گفت: آنچه ما مي خواهيم کار است و به دنبال پيگيري کارها تا حصول نتيجه به دور از تمام مسائل حاشيه اي هستيم.
وي با بيان اينکه مجمع نمايندگان استان همدان ملي فکر مي کند و استاني عمل مي کند، تصريح کرد: در طي مدت آغاز به کار مجلس نهم تا کنون طي جلسات متعددي به وزرا تأکيد کرده ايم همدان راکد و ساکت نمي‌خواهيم و به دنبال مطالبات مردم هستيم.
خجسته ضمن تاکيد بر برآورده کردن مطالبات و انتظارات مردم توسط استاندار جديد، بيان داشت: استان همدان داراي مديران بومي کارآمد و با پتانسيل بالا است و انتظار مجمع اين است که نيروهاي توانمند و متخصص بومي به کار گرفته شود.
محمد علي پورمختار نايب رييس مجمع نمايندگان استان و نماينده مردم بهار و کبودراهنگ در مجلس شوراي اسلامي نيز با بيان اينکه بررسي مسائل جاري استان از جمله دستور کارهاي نشست امروز بود، بيان داشت: ضمن انتقال ديدگاه نمايندگان مجمع درباره مسائل، مشکلات و نگراني‌هاي مردم به استاندار جديد، حل مسائل استان با هدف پيشرفت مشکلات از موضوعات مورد بحث ما با استاندار بود.
نماينده مردم اسدآباد در مجلس شوراي اسلامي نيز در خصوص مباحث مطرح شده در اين نشست به همدان پرس گفت: توسعه نيروي انساني، استفاده از نيروهاي بومي استان، عدالت در برنامه هاي عمراني، سرمايه گذاري ويژه در صنعت و حل محروميت هاي استان همدان از موضوعات مورد بحث ما با استاندار بود.
بهروز نعمتي اظهار داشت: سپردن امور استان به دست افراد بومي يکي از دغدغه‌هاي مجمع نمايندگان به شمار مي‌رود چرا که همدان ثابت کرده که داراي نيروهاي توانمند و متبحري است.
نعمتي تصريح کرد: تعامل بين مجمع نمايندگان و استاندار بايد دو سويه باشد تا منجر به شکوفايي و رونق بخشهاي مختلف استان همدان شود.
استاندار جديد همدان  نيز در اين جلسه ضمن ابراز خوشحالي از حضور در استان همدان گفت: هماهنگي هاي لازم را در جهت پيشبرد اهداف عاليه استان همدان خواهيم داشت.
علي محمد آزاد اظهار داشت: بنده سياستمدار هستم و سياسي باز نيستم، يک بسيجي هستم، اعتقاد کامل به ولايت فقيه دارم و اولويت اول در استان کار است.
به گزارش همدان پرس؛ هر يک از نمايندگان درباره مسائل استان و حتي مسائل ملي و منطقه‌اي موضوعات خود را با استاندار مطرح کردند

+ نوشته شده در  یک شنبه 9 مهر 1391برچسب:,ساعت 19:21  توسط محمد گلزار 

افتتاح کتابخانه شهدای طاوه در شهرستان فامنین با حضور دکتر کارخانه ای

    کتابخانه کانون فرهنگی و هنری شهدای طاوه با حضور دکتر ابراهیم کارخانه ای، نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی، معاون فرهنگی هنری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان، فرماندار و برخی مسئولان شهرستان فامنین در روستای طاوه واقع در این شهرستان افتتاح شد.

   به گزارش همدان پرس به نقل از روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان؛ سرپرست اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی فامنین در این مراسم بیان کرد: این کتابخانه در مساحت 90 مترمربع با 6 هزار جلد کتاب روستای طاوه و روستاهای همجوار را در شهرستان فامنین پوشش می دهد.
   نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی نیز بیان کرد: فرهنگ نقش بی بدیلی در زندگی انسان ها دارد و اگر از این عرصه غافل شویم شکست می خوریم.
   ابراهیم کارخانه ای ادامه داد: ارزشهای دینی و فرهنگی در مردم ما نهادینه شده است و اکنون دشمن با شکستی که در جنگ نرم خورده است به جنگ اقتصادی روی آورده است.
وی خاطرنشان کرد: ارتقای علمی، توجه به فرهنگ و مدیریت صحیح ما را از این گذرگاه نیز عبور می دهد.

   شایان ذکر است که مسئولین اداره کل کتابخانه های عمومی استان اعلام  آمادگی نمودند در صورت تمایل مسئولین این کانون ،ضمن تامین منابع کتابخانه فوق الذکر به شکل مشارکتی ،نرم افزارهای مورد نیاز کتابخانه ای را در اختیار این مرکز قرار داده ومانند کتابخانه های عمومی سهمیه کتابی نیز به این کتابخانه اختصاص دهند

+ نوشته شده در  یک شنبه 9 مهر 1391برچسب:,ساعت 19:10  توسط محمد گلزار 

جلسه پرسش و پاسخ مهدی سنایی در دبیرستان دخترانه صدیقه کبری نهاوند

وب لاگ صدای نهاوند :دکتر مهدی سنایی در جلسه پرسش و پاسخ با دانش آموزان دبیرستان دخترانه صدیقه کبری(ص)نهاوند افزود: امروز کشورهایی قدرتمند هستند که در علم و فناوری وهمچنین خلاقیتهای جدید و متناسب با دانش روز جلو هستند و توانسته اند در سطح دنیا جایگاه بالایی را برای خود به دست آورند .

وی کسب دانشهای نوین و فناوریهای جدید را نیاز امروز جامعه خواند و گفت:

جامعه ما جامعه ارزش گذارو اخلاق مداری است که باید تلاش نمائیم با حفظ این ارزشها به علوم و فنون روز مجهز شویم و از دنیا عقب نمانیم.

وی افزود: اگر ما نتوانیم خود را به علوم و فنون و شرایط روز تجهیز کنیم دچار یاس و نومیدی شده و حتما شکست می خوریم .

وی یکی از ویژگیهای منحصر به فرد نظام جمهوری اسلامی را ارزشی بودن و دینی بودن آن عنوان نمود و افزود: امروز ما به دستاوردهای خوبی در عرصه های علمی رسیده ایم اما باید مدیریت های صحیحی صورت گیرد که هزینه ها به حد اقل رسیده شود و مشکلات تشدید نشود .

وی با تاکید برلزوم اتخاذ سیاستهای صحیح در امور کشور گفت: بخشی از مشکلات ما ناشی از اعمال سیاستهای غلط است که هزینه هایی را بر نظام وارد می سازد لذا باید هم تلاش نمودسیاستهای صحیح تری اعمال شود و هم با اراده و همت بالایی در راه اهداف انقلاب اسلامی حرکت نمود.

وی اعمال تحریمهای خصمانه دشمن را برعلیه جمهوری اسلامی بسیار سنگین عنوان نمود و گفت: دشمنان با اعمال تحریمها مشکلاتی را به کشور تحمیل نموده اند که البته نباید همه مشکلات را به گردن تحریم انداخت بلکه برخی سیاستهای غلط وجود دارد که مشکلات را تشدید می کند و ما را از اهداف خود دور می سازد .

وی امیدواری نسبت به آینده را یکی ازلازمه های رسیدن به توسعه و گذر از مشکلات عنوان نمود و گفت: بر اساس آموزه های دینی باید همیشه نسبت به آینده امیدوار بود و نگذاشت که روحیه یاس و بدبینی بر ما غلبه نماید لذا باید به شکلی حرکتهای امیدوارانه خود را ادامه دهیم تا جامعه اسلامی بتواند بر مشکلات غلبه نماید .http://hosensadge.persianblog.ir


+ نوشته شده در  یک شنبه 9 مهر 1391برچسب:,ساعت 18:51  توسط محمد گلزار 

نامه مهدی سنایی به محمدجواد لاریجانی

شیعه نیوز: "مهدی سنایی" نماینده مردم نهاوند در مجلس شورای اسلامی به "محمدجواد لاریجانی" نامه نوشت.

متن نامه مهدی سنایی به محمد جواد لاریجانی به این شرح است:
 

جناب آقای دکتر محمد جواد لاریجانی

با سلام و تحیت

این روزها شاهد سخنان سیاسی و اتخاذ مواضعی تند از سوی جنابعالی هستیم که متاسفانه نه از باب بیگانه بودن جامعه ما به این گونه ادبیات بلکه از آن جهت که این سخنان از سوی جنابعالی! و آن هم نظریه پرداز پیشتاز حوزه سیاست و حکومت‌داری ارائه می‌شود مایه تعجب و گاهی موجب تحیر است.

اینجانب ضمن ادای احترام به جنابعالی با اشاره به این که این رقیمه نگاری هم از سر ارادت به برادران لاریجانی است چند نکته را در خور یادآوری به آن استاد گرامی می‌دانم:

اول: حداقل سی سال است که از حضور جنابعالی در عرصه سیاست این کشور می‌گذرد، از جمله کسانی بوده‌اید که در حوزه‌های فکری وارد شده‌اید و علی‌رغم فراز و فرودی که در زندگی سیاسی خویش داشته‌اید از جمله اهل نظر در کشور به حساب می‌آیید. فردی چون شما نیک می‌داند که شرایط سیاسی کشور ما گفتن سخنان آتشین اقتضا نمی‌کند بلکه آرامش، ثبات و وحدت و سخنانی را طلب می‌کند که دردی از جامعه شفا دهد و تسکینی بر آلام موجود باشد. جنابعالی به عنوان یک معلم می‌دانید که پاک کردن صورت مسئله را حل مشکل نیست بلکه پرسشی که در گستره عظیمی از جامعه ایجاد می‌شود پاسخ‌هایی عمیق و دقیق می‌طلبد.

دوم: بنده و بسیاری از شاگردان حوزه علوم سیاسی و روابط بین‌الملل شما را با نظریه"ام القری" که در دهه اول انقلاب عرضه کردید می‌شناسیم. این نظریه شما را برای همیشه در جمله کسانی قرار داد که از آنها در بررسی نظریات فلسفه سیاسی شیعه نام می‌برند. اینجانب خود حداقل در دو کتاب با نام‌های " احیای تمدن اسلامی‌- ایرانی" و " آسیب شناسی سیاست خارجی ایران در آسیایی مرکزی" که در حال انتشار هستند از آن یاد نموده‌ام.

ببینید دستاورد شما از آن نظریه پردازی چه بوده است و حاصل شما از این موضع‌گیری‌های سیاسی تان در طی سال‌های اخیر چیست؟ برخی مواضع‌تان در عرصه سیاست خارجی در نیمه اول سی‌سالی که از عمر انقلاب اسلامی گذشته است و نتایج بالعکس که سیر حوادث در کنار برخی از آنها رقم زده است قاعدتاً می‌بایست موجب اندوختن این تجربه باشد که در اظهار نظر در حوزه سیاست خارجی چه رسد به سیاست داخلی چندان شتاب نکنید . خوب می‌دانید که صرف جنجالی بودن و در بوق رفتن یک سخن نشان ازمایه دار بودن آن نیست!

سوم: تمام سخنانی که طی شش ماه گذشته گفته‌اید سلبی است و تا آنجا که شما را از دور و نزدیک می‌شناسم تناسبی با ساختار فکریتان ندارد. پس خاستگاه آن چیست؟ از جنابعالی انتظار می‌رود به شکل اثباتی وارد مسائل سیاسی شوید و ارائه راه حل پس از انتخابات رانشانه بگیرید نه داغ کردن تنور اختلافات را هدف قرار دهید.

بهتر نیست به جای این سخنان در قالبی نظری به این مبحث بپردازید که راه حل برون رفت از مشکلات چیست؟

شما که توان تحلیل دارید ببینید جامعه‌ای که برای احیای تمدن اسلامی و ایرانی می‌بایست همه مولفه‌هایش را به کار گیرد و برای تحقق اهداف انقلاب اسلامی همه فرصت‌هایش را به هم پیوند دهد چه شده است که به قول سعدی شیرازی علیه الرحمه صوفیان و نخبگانش در حقیقت تصوف اختلاف کرده‌اند و در حالی که روزگاری نزدیک در معنی متحد بوده‌اند اکنون اگر هم در قالب گروه‌های مختلف در صورت گردهم می‌آیند بر سر معانی و حقایق دچار تفاوت در تفسیر شده‌اند.

ساده‌ترین پاسخ انگ واتهام زدن و تنگ کردن دایره هاست کاری که از نخبگان انتظار نمی‌رود بلکه اینانند که باید نشان دهند انقلاب اسلامی ظرفیت کافی برای بهره‌گیری از قوه تفکر و استدلال و حل و فصل مسائل در درون جامعه از طریق بحث و برادری و بردباری را دارد.

جامعه ما امروز بیش از هر زمان نیازمند گام برداشتن در عرصه‌های نظری برای فراهم آوردن چارچوبی برای وحدت پیشین و جمع شدن در معنی است.

چهارم: اگر به صورت مقطعی نیز به این حوادث بنگریم تجربه سی‌ساله ما ایجاد توازن در جامعه و حفظ و حراست از حضور سلایق را می‌پذیرد و تدبیر رهبر معظم انقلاب نیز حفظ وحدت و آرامش، پرهیز از سخنان تند و تحریک آمیز و رعایت اصل جذب حداکثری و دفع حداقلی است. تکرار آن تجربه و اجرای این تدبیر نیز همت، همراهی و سنجیدگی همگان را در گفتار و کردار طلب می‌نماید.

متاسفانه گاهی اظهار نظر برخی بزرگان ما که می‌بایست در مقام داوری بایستند بیشتر تلاشی برای تعیین خط مشی و اثبات حقانیت خودشان در میانه معرکه است و بعضاً نیز دوستی‌ها و دشمنی‌های دیرینه را مایه اظهار نظر قرار می‌دهند، حال آن که داوران را صبوری و سنجیدگی لازم است ومحور حفظ ارزش‌های انقلاب و منافع ملی نباید درهیچ حال در این میان نادیده گرفته شود.

از جنابعالی اگر چه در مقام قضا نیستند اما بر حسب این که در بخشی از ساختار قضایی کشور هستید نیز انتظار سخنان تند و شکننده و یکسویه نیست. در این که در باب مسائل اخیر نظرتان چیست سخنی نیست که در هر صورت قابل احترام است اما تند مزاجی و شمشیر را از رو بستن نه مقتضای حل دعوای میان برادران است، نه شیوه یک دیپلمات کهنه کار که سال‌هایی است به رصد حوادث تا دور دست‌ها و در کهکشان‌ها نیز می‌پردازد!

پنجم: هدف شما از این گونه سخنان چیست؟ اگر بهانه‌ای است برای ورود مجدد به صحنه سیاست کلان که نیکو بهانه‌ای را برای این منظور برنگزیده‌اید و اگر در این زمینه احساس وظیفه و تکلیف می‌کنید که این تکلیف به نحو احسن از جانب بسیاری که با غیراز ادبیات پرخاشگری آشنا نیستند در حال انجام است.

برخی از خوانندگان مطالب شما این گونه اظهارات را به این حساب گذاشته‌اند که چون دو لاریجانی بزرگوار دیگر در راس دو قوه مشی اصولی و وحدت آفرین را برگزیده‌اند به این شکل تلاش می‌کنید در سرجمع مواضع لاریجانی‌ها توازن ایجاد کنید! مگر ثبات، وحدت و آرامش جز گوهر گمشده جامعه ما و آب حیات برلبان تشنه همه علاقمندان به اسلام و ایران و نظام اسلامی است که نیاز باشد کوششی برای کاهش قدر یا اندازه آن صورت پذیرد؟

+ نوشته شده در  یک شنبه 9 مهر 1391برچسب:,ساعت 18:44  توسط محمد گلزار 

تحريم بهترين فرصت براي جدا كردن وابستگي‌هاي اقتصادي جامعه از نفت است

 

نماينده مردم همدان و فامنين در مجلس، تحريم را بهترين فرصت براي جدا كردن وابستگي‌هاي اقتصادي جامعه از نفت دانست.

 

    امير خجسته در گفت‌وگو با خبرنگار «خبرگزاري دانشجو» در همدان، تحريم را بهترين فرصت براي جداكردن وابستگي‌هاي اقتصادي جامعه از نفت دانست و گفت: تحريم‌هاي دشمن بايد جايگاه توليد ملي را در جامعه شاخص‌تر كند.
   وي افزود: فرهنگ‌سازي براي بالابردن ميزان توليد ملي و استفاده مردم از اين توليدات به عهده مسئولان جامعه است كه در آن صورت نظام اقتصادي به آرامش مي‌رسد.
   خجسته به «اقتصاد مقاومتي» اشاره كرد و گفت: مديران بايد اين رهنمود را كه از تاكيدات مقام معظم رهبري است، پيش روي خود قرار دهند و براي تحقق آن نهايت تلاش خود را بكنند.
   نماينده مردم همدان و فامنين در مجلس تاكيد كرد: ما مسئولان، توانمندي آن را داريم كه با مديريت منطقي و تدبير اقتصادي، تحريم را خنثي كنيم.
   وي گفت: مديران اجرايي بايد با مديريت و تنظيم بازار، مايحتاج مردم را تهيه و در دسترس آنان قرار دهند

+ نوشته شده در  سه شنبه 28 شهريور 1391برچسب:,ساعت 1:8  توسط محمد گلزار 

صفحه قبل 1 ... 8 9 10 11 12 ... 13 صفحه بعد